Hermolomaa Helsingissä, osa II, Caffi


Vaikka kuinka yritin välttää tätä ihanaa paahtimo- ja makeispuotia mieliteoiltani, avopuolisoni (ja makuhermoni) käski kuitenkin poikkeamaan tässä ihanassa pikku puodissa! Tiesin jo ensiaskeleilla, että haluan ostaa koko myymälän tyhjäksi, mutta onneksi järkeni ei antanut lompakkoni kärsiä! Vaikka olisinkin tällä ensivisiitilläni halunnut kahmia itselleni aimo annoksen fantastisia, käsintehtyjä suklaita tai vastajauhettua kahvia, tyydyin kuitenkin pieniin makupaloihin.  Voitte vain kuvitella kuinka paljon oli valinnanvaikeutta, kun päätin jämptisti ottaa vain kaksi palaa suklaata ja kun valikoima oli iso..




Päätin kuitenkin ruokkia uteliaisuuttani kahdella suklaamaistiaisella, ja vaikean valinnan jälkeen päädyin ottamaan vadelmatryffelin sekä nougat trio -suklaapalan!


En oikein tiedä mitä sanoisin tästä vadelmatryffelistä.. Taivaallista se oli, kyllä, mutta ensipuraisun jälkeen sisältö maistui jotenkin kirsikkaiselta tryffelitäytteeltä. En tiedä onko mielikuvitukseni suppea, mutta en löytänyt tästä vadelmaa juurikaan. Tämä olisi ollut täydellinen, jos tumman suklaan tilalla olisi ollut maitosuklaata, ja jos vadelma olisi päässyt enemmän oikeuksiinsa. Tykkäsin kuitenkin tästä silti! Mikäli tämän tryffelin nimi olisi ollut kirsikkatryffeli, tämä olisi saanut täydet pinnat!

Valitettavasti tämän ei oikein iskenyt, mutta suosittelen tätä ehdottomasti tumman suklaan ystäville!
★★★


Mutta tämä nougat trio -suklaapala vei kieleni mukanaan, ja veti täysin sanattomaksi! Maku oli mitä mahtavin, sillä tämä ei ollut liian makea, niin kuin nougatista tulee ensimmäisenä mieleen, ja maku oli upean pehmeä!

Ehdoton suosikkini! 
★★★★★

Ehkäpä seuraavalla kerralla kun löydän itseni taas Caffin puotiin, saatan tutustua upeisiin kahvi- ja teevalikoimiin, jotka jäivät tällä kerralla valitettavasti väliin. Sen aikaa voi vain odottaa vesi kielellä, kuvaa katsellen!



0 kommenttia :

Post a Comment