Auringonpaistetta, osa I, Cafe & Wine Elba



Keskiviikkona kävimme sulhaseni kanssa taas Elbassa -- kahdesti! Ensimmäisellä kerralla halusin kokeilla vihdoinkin Elban salaattia lohen tai kanan kanssa. Myönnän, päätös oli niin vaikea että turvauduimme puolueettomaan päätösvaltaan: kivi, paperi, sakset. Tällä kertaa kana voitti, eikä se ollut yhtään hullumpi vaihtoehto! Kana oli maustettu juuri sopivasti, eikä se ollut liian suolaista. Lisukkeeksi valitsin ne yleiset, fetan ja viinirypäleet, mutta tällä kertaa tuli myös uusi tuttavuus vastaan: helmitomaatit! Varsin oivallinen idea, koska nämä pienet palleroiset ovat mehukkaita ja täynnä tomaatin makua!

Ihastus vai vihastus?
No ihastus tietenkin!



Koska Elbaan oli tullut kesän uutuudet, gelatot, niin pakkohan niistä oli jotain maistaa jälkiruoaksi! 
Voin sanoa, että en ole maistanut tällaista makunautintoa kuin kerran aiemmin koko elämäni aikana.. Tällöin oli kyseessä hämeenlinnalaisen Mamma Mian kiivijäätelö, mutta tämä Elban minttusuklaagelato, oli taianomainen! Koska gelato on maitopohjainen jäätelö, se sulaa taivaallisesti suussa! Maut ovat raikkaita, eikä se ole yhtään liian makea kuten kaupan valmisjäätelöt tai muut kermajäätelöt. 

Rakkautta ensilusikallisella!
★ + 

0 kommenttia :

Post a Comment