Auringonpaistetta, osa II, Cafe & Wine Elba



Iltasella lähdimme lepuuttamaan mieliämme Elban iki-ihanalle terassille, ja tällä kertaa pääsin kuulemaan viinisuosituksia. Valkkari oli kuumana kesäiltana ehdoton suosikki, ja lasiin sujahti sisilialaista, kuivaa Cantine Volpin "Era Grillo" -viiniä. Mahtava makuelämys! Omistajakin yllättyi, sillä viini muutti makuaan jatkuvasti. Tämä viini sopii nautittavaksi niin pienen suolaisen kuin pelkän seurueenkin kanssa. 

Ei mikään tavallinen makuelämys!





Suolaisennälän iskiessä päätimme maistella Elban antipasti-lautasta!
Ihanalla antipasti-lautesella makoili: ilmakuivattua kinkkua, kirsikkatomaattia, chorizo-makkaraa, mozzarellaa, rucolaa ja tuoretta sipulia, pariloituja focaccia-leipiä, leipäjuustoa, artisokkaa sekä bloggaajan suosikkia, paholaisen hilloa!

Mikäli olet mozzarellan ystävä, toisin kuin minä itse, suosittelen sinulle ehdottomasti focaccia-leipiä! Onneksi isäntä on mozzarellan ystävä.. :) Nyt kun seinillä ei ole ollut listoja, niin on jäänyt hieman pimentoon se, että onko mitään ilman mozzarellaa? Ja kun astipastissa oli mozzarellaa ja leipäjuustoa, niin mitähän juustolautaselta löytyy?

Kuitenkin, jokaiselle jotakin!




Suklainen taivas? Kyllä! Mielestäni vielä ehkäpä kinuskilla höystettynä!

Tämä ihanan suklainen unelma on varmasti jokaisen suklaanystävän mieleen, sillä mousse on suussa sulavaa ja taivaallisen pehmeää! Muistaisin löytäneeni myös kerroksen kinuskia välistä, mikä oli piste i:n päälle! Tämä oli kuitenkin loppua kohden todella makea, joten suosittelen kuitenkin vesilasillista seuraksi :)

Todellista totta, vaikka unelmaksi luulin!


0 kommenttia :

Post a Comment