Iloinen lounas, Ravintola Ilo, Pori


Upeaa syksyn alkua kaikille! 

Poriin on tullut paljon uusia ruokapaikkoja, joten paljon on testattavaakin! Eilen kuitenkin aloitin uudesta Ravintola ilosta. Ravintola Ilon ruokatorilla on paljon vaihtoehtoja: Smoked grill, Wok & Fire, Asian fastfood, Italian fastfood, sushi, salaatti, tapakset ja keitto. Ajattelin siis käydä ajan kanssa testaamassa nämä kaikki, ja ensimmäiseksi testasin wokin! Päivän lounaslistalla oli valittavana katkarapu tai broileri, ja kastikkeina hapanimelä tai sweet chili.


Kuva: iloravintola.fi

Ravintola Ilo saa kyllä aivan mahtavat pisteet, sillä annoskokoina oli kokonainen tai puolikas, ja vaikka wokkivihanneksiin kuului sieniä, upea kokki noukki omastani sienet pois! He olivat myös ottaneet huomioon aasialaisen ruuan ystävien perustarpeen: syömäpuikot! Olin todella yllättynyt siitä, että niitä löytyi ruokailuvälineiden joukosta!

Mutta palataan itse asiaan, eli ruokaan! Koska olen nykyään niin pieniruokainen, valitsin annoskookseni puolikkaan, joka oli siltikin iso! Mietin vain pienessä mielessäni, että jos puolikkaalla on näin paljon kokoa, niin minkä kokoinen on tavallinen? Vaikka taistelu katkaravun ja broilerin välillä oli kova, päädyin silti broileriin, ja kastikkeeksi valitsin ehdottoman suosikkini, eli hapanimelän kastikkeen. Pakko sanoa, että tämä oli aivan uskomattoman maukasta! Vaikkakin wokkivihanneksissa oli kesäkurpitsaa, joka kuuluu inhokkeihin sienten ja oliivien lisäksi, se ei haitannut ollenkaan! Myös broileri oli säilyttänyt mehevän makunsa, ja oli suussasulavaa! Wokin päälle sai valita myös erilaisia lisukkeita, ja itse valitsin paahdetun sipulin, johon olen ihan heikkona! Ruoan seuraksi valitsin 12cl valkoviiniä, joka täydensi wokin makuja taivaallisesti!

Loistavaa!
★★★★




1 kommenttia :

  1. Tuolla on kyllä hyvää ruokaa sekä palvelu!

    ReplyDelete