Bee Happy Beach Restaurant, Thaimaa

Hei taas pitkästä aikaa, ja terveisiä Thaimaasta! Lähdimme siis reissuun Petrin ja muutaman muun kera, ja päätin käyttää tilaisuuden hyödykseni myös tämän blogini kannalta! Tässä siis ensimmäinen kohde Rayongista, Thaimaasta.

Paikkana oli Bee Happy Beach Restaurant, joka sijaitsi pienen rantakävelymatkan päässä hotellistamme (Novotel Rayong Rim Pae, puolivälissä Rayongin ja Kaeng -vyöhykkeen välistä rantaa). Paikka on helposti löydettävissä, kun kävelee rantaa pitkin länteen. Sen tunnistaa monen maan lipuista. Omistajakin oli erittäin mukava, hassutteleva isomahainen mies, jota kutsuttiin "Buddhaksi". 

Kuva: Google

Ensimmäisenä Bee Happy saa ison plussan siitä, että juomatilauksen kyljessä saatiin suolattuja pähkinöitä! Koska pähkinät oli suolattu itse, ne olivat öljyttyjä jotta suola tarttuisi, mutta se ei menoa haitannut! Hienoa!


Täällä maistelin ensimmäisenä päivänä maahan saapumisesta punaista currya kanalla riisin kera, eli Kaeng Phet (Red curry: แกงเผ็ด ). Itse en ole niinkään kookoksen ystävä, mutta tämä oli kerrassaan oivallista herkkua siitä huolimatta! Kana oli kerrassaan mehevää, ja kastikkeessa oli upean täyteläinen maku! Otin annokseni mietona, eli siinä oli pieni, juuri sopiva potkunhäivähdys. Juomana toimi erittäin hyvin jääkylmä Singha -olut! Tässä rantaravintolassa riitti annostarjontaa jokaiseen makuun!

Kookoksesta huolimatta erittäin maukasta, ja annoskoko oli oikein oivallinen!
Suosittelen tätä paikkaa kaikille ketkä eksyvät Rayongin rantaan!
★★★★





0 kommenttia :

Post a Comment