Novotel Rayong Rim Pae Resort, Thaimaa

Päätimme Petrin kanssa käydä syömässä hotellin omassa ravintolassa, koska oli viimeinen ilta kyseisessä kohteessa. Valitsimme resortin ravintoloista illan kohteeksi The Agora'n, jossa menu oli laajempi. Toisessa ravintolassa menu keskittyy täysin italialaiseen ruokaan.  Kyseisessä ravintolassa tarjoillaan myös hotellin aamupala. 

This photo of Novotel Rayong Rim Pae Resort is courtesy of TripAdvisor

Edellisen päivän fiaskon jälkeen Ken's Restaurant & Barissa, halusin jotain eurooppalaista suuhuni, ja päädyin maistelemaan paikallista Cordon Bleu'ta. Ai että, mitä herkkua! Kinkku-juustotäyte oli kerrassaan suussasulavaa, ja olisin mielelläni syönyt toisen - täydestä mahasta huolimatta! Tämä upea Sveitsinleike tarjottiin peruna-sipulipaistoksen ja höyrytettujen kasvisten kera, ja tämä teki annoksesta erittäin raikkaan! Harmi vain, sivussa olisi saanut olla kunnon limelohko josta rutistaa päälle. Onneksi kuitenkin Petri on sitrusallergikko, ja sain ryövätä hyvillä mielin hänen varras-annoksestaan limelohkon. Se, jos mikä kruunasi annoksen! Annos oli myöskin juuri sopivan kokoinen minun makuuni, sillä leikkeleessä riitti syömistä ja lisukkeita ei ollut ollenkaan liikaa! Annos myöskin näytti erittäin värikkäältä ja houkuttelevalta!

Itse tykästyin! Tai ehkäpä rakastuin!
★★★★



Pääsin maistelemaan myös Petrin annosta, joka oli maukkaita kanavartaita riisillä, eli Gai Satay (Chicken Satay: ไกสะเต๊ะ). Mielestäni vartaan rakenne oli tavallaan aika.. ..jännittävä! Ei todellakaan huonolla tavalla, sillä kana oli tiivistetty tavallaan puikon muotoon, mutta kana ei ollut jauhettua. Maku oli kuitenkin erittäin loistava! Marinadi oli mitä herkullisin, eikä se peittänyt kanan omaa makua. Grillaus toi maut esiin todella hyvin! Vartaiden kanssa tarjottiin riisiä ja valkosipulidippiä, mikä oli ihanan raikas!


Miehen suusta: Annos kutkutteli makuhermoja positiivisesti ja presentaatio oli hyvä, mutta maha ihmetteli minne loput jäi?

Toisin sanoen, annos on hieman liian pieni "miesmäisempään makuun".


Minä suosittelen tätä ehdottomasti kanan ja valkosipulin ystäville!
★★★★

..Petrikin suosittelee!
★★★



0 kommenttia :

Post a Comment